::I'm being who I am::
Hello mello :D
*I'm Nurul Rashima. Bitter thirteen. Be nice here. Follow me if you wish :) *
Tagboard code here

Template : Aqies
Basecode : Ayien
Designer : Shima
Kan? :D
Tuesday, January 31, 2012 | 6:43 AM | 0 comments
Hellooooooooo world :D


Masih ingat sy? Alahai tak ingat? Tipuuuuuuu ni. Ingat kan? Hihi malu lewtu nak cakap. Haha padan muka ;p Okay skrang sy dah 13 tahun. Awak pula? Haihh awak dah tua ;p Btw , ni bukan blog baru. Sy tukar tukar jadi macam ni. Template orang jeh ni. Bukan sy buat pun okay. Sy tak pandai leww edit blog. Tak macam awak kan kan. Hahahaha.

Sy rasa belum terlambat sy nak ucap Happy New Year! Hehe sorry laa lambat sikit wish en. Sy dah Sekolah Menengah. Makaih , belum tahu kan result UPSR sy brapa? Alah takpayah tahu laa. Teruk gila kod -.- Well sy kan *katangs* so tak nangis pun masa amek result tu. Allright sy dapat 4a1b jelah. Sy tak sepandai awak :)

Okay sy tak dapat tawaran mana mana asrama. Agak sedih (; tapi takpe lew. Dah mintak rayuan. Harap dapat lah. So sy skolah sini jeh dulu. That's sch I mean Smk Teja Putra! Best skolah dekat sane :D Eh tak caye? Datang lah sch tuu kalau tak caye. Sporting jeh semua.

Tapi enn sy tak happy masa first masuk skolah. Nak tau sbb apa? Sbb kawan baik sy habis dah masuk asrama. Alah sedih (; Nangis lah jugak kan. Rasa sebak pun ada. Hehe malu lah sy :D

Hahaha time's up sayang :* sy nak tido tidooooo. Omgodd hw tak siap lagi derr~ Hahaha x) Kbyeeeeee <3


| New things