::I'm being who I am::
Hello mello :D
*I'm Nurul Rashima. Bitter thirteen. Be nice here. Follow me if you wish :) *
Tagboard code here

Template : Aqies
Basecode : Ayien
Designer : Shima
Everyday.
Wednesday, November 21, 2012 | 12:58 AM | 0 comments

Hai // Assalamualaikum.

Haha well what's up cuti? Best? Akan ku tembak org yang kata BEST. Wth? macam org bodoh dan tak berpelajaran duduk kat umah. Kan? Siapa mcm ni? Kita geng XD Alah, lain lah org yang pegi bercuti. Enjoy lah kaliaaaan. Hahah aku jugak yg duduk kat umah sorang2. Aku tengok ramai yg pegi holidays dekat Langkawi, Benijing and Singapore. why ah? aku pun taktahu -.-


See? gamba di atas? itu muka org bosan hahahha XD hmm, aku pun taktahu aku buat apa lah hari hari dekat rumah? Bangun pukul11. Lewat?haha awal lagi tu ;p lepastu aku terus online dan bukak tv. Tv tu dibiarkan sahaja. Tak tengok pun okay. Dah bosan online? Aku masak. hahahah best tau tak? dah macam2 aku msak. kalau tak habis siapa nak makan? buang lah jawabnya. Membazir jea aku ni. Kan? huh =.=

And kalau rumah bersepah, aku kemas lah. Klau tak habis lah kena marah umie && abah aku balik kerja nanti. Biasa diorang balik pukul6. Aku dah biasa duk rumah sorang2. Dah mcm anak tunggal. HAHA, aku nih ada kakak sorg je. Dia tk balik lagi dari maktab sbb SPM. Pray for her :) huhu aku tunggu dia balik minggu depan mungkin. Ahhh klau dia balik pun, nothing happen jugak. hahahah gaduh tu adalah.
Haha okay time's up. Harap dpt pegi holidays nnti huhu. Bye // Assalamualaikum.

Holidays? Wuuu*
Monday, November 19, 2012 | 1:18 AM | 0 comments

Hai // Assalamualaikum readers :D
Hahah sumpah aku rindu nak update blog bagai. cuba kira berapa bulan dah aku tinggal blog aku nih? well aku kira 8bulan. hahaha bukan apa, cuma malas nak update. So, today aku nak cerita pasal holidayy. Boring right? mcm hampeh. tak best langsung kay! :P

Okay now, nak story sikit psal skolah aku. AIZEK :D yeahhhhhh, best gila tahu tak? Dekat aizek aku banyak blajar banda baru. Dpt knal knalan bru, ilmu bru, and semua baru. Dulu mmg rasa tak best masa mula masuk dulu. hadoiy, dah knal rmai kawan, wah best gila dowh!

Hihi lepastu psal asrama. Aku duk bilik SA 2/1. haha wlaupun jauh dripd geng aku, tpi still best jugak lah. Kdang2 rasa nak marah sbb bilik kotor. Hihi. Btw ada senior dlm bilik tu. Baik semuanya even diorng marah sbb bising and so on. Tapi takpe lah, untuk kebaikan kitaorng. Kena hormat senior tau! XD hihi

And theeeeen, kelas? haha aku menetap di kelas 1 IBNU SINA 2 LISTEN EVERYONE, KELAS ALIRAN ARAB. hahahah wow wow shima duk kelas arab? betul ke tidak nii? hahah ye betul. Nasib baik aku ada geng dlm klas tu. Ada dira,tokmek,nabil,una,tikaah. hahah kdang2 aku bnci gila dowh duk dlm klas tu. Sbb? of koss budak laki. Menyampahhhhhhhh euuuuu :P haha aku pelik kdang2 diorng baik.

Now? haha of kosss GENG! hihi ni paling best. They were awesome, gojes, nice, smart, and everything! hahahah tak silap geng aku ada lapan org. Eh silap sembilan org. harhar #bodoh. okay abaikan. Back to story, diketuai olehh Tasha anak cikgu jabarr. hahah pengikut setiaa, Shima, Dira, Zana, Dibah, Izzah, Wanieyy, Tokmek. hihi opsss sorg lagi? haruslah Akmal :) Act, Akmal tak tinggal dkt ostel. So, dia jauhh >< *Sedih* okay nk tngok gmbar tak? Scrolll down heheh


                 *Last outingg, McD time! with Ronald hehe Cheese!


                   * Outing again. Enjoyyyyy !!

                                     
                * Studyyyyy dekat surau.Heh? Study lah sgt! :P


                * Ni time rayaaa ! #Shima tiada dlm gmbar XD


              * Kiri - Izzah Pokkee,  Tengah - AKU , Kanan - Zana :) #RAYA !


              * hahah Pokke again and Wanieyy Pojiey hehe #RAYA !


              *And she is my twinn !! hehe Nurul Ad-Diraini :) #RAYA !


             *Withh our senior yg ohsemm, sportingg ! :D


     
           * ohh rindunya T__T  u know what? Tasha sore eyes! haha and Dira

         
            * Annoying face hehe with Tashaaa. Bibir kita sexyyy merah lagi tuu. huhu #LastDay :(

           
           *Sbelah aku tuu Dibah. #LastDay :(


          *And here she is Akmal ! hehe #LastDay :(

Banyak tak gambar? haha banyak kan XD Hehehe seriouslyy rindu semuanyaaa. Kalau boleh, aku nak pegi sch stiap hari. Nak buat mcm mana? Dah cutiii. hmm ;3 rindu nk joget same2 dlm dorm, rindu nk jalan same2 masa outing, rindu nak gaduh dgn dira dlm klas, huhuk :( hadoiy, takpe. aku tunggu tahun depan okay. ohhhhhhh wait? Lupa. and aku rindu hakimmmm! hahah siapa dia? aku pun taktahu. haha lihat dibawah :P




HAHAHA dah tengok? He is Muhammad Hakim bin Mazlan. Aku jatuh hati dengannya. haha yess rindu sgt! hahah kalau boleh, sy nak jumpa awk setiap hari? Alhamdulillah saya dapat text dgn awk setiap hari. Hrap kita jumpa lagi ye? Hihi tunggu saya tahun depan okay :D Janji !


    And letak gmbar aku sekepingg tak salah kan? :P Muka aku bajet k. haha btw aku rindu nak pkai bju skolah. HUHU time to stop now, Byee, Assalamualaikum readers sekalian :)

I'm back !
Saturday, March 3, 2012 | 3:58 AM | 0 comments
Heeeloo.


Hai. Saya Nurul Rashima binti Mohd dah balik asramaaaaaa ! Ohyeah give me three ! Okay menyampah kan kalau balik takdee hw? Oh mak kauu hw sy segunung. Ahhh memang best laaaah :D #wekk hehe. Btw , hari Khamis tu sy tak pi skolah. Why why why? Haha sy pi hospital lerr. Sakit tekak. Ahh memang bangang arrrr~ nurse tu bagi ubat banyak woooooo. Haremm aku nak makan :P

Balik rumahhhhh apa lagi bukak laptop terus online. Hihi eh wait , bukan lah. On hp duluu. Oh nowayyy 20 mesej , 3 miss call. Tak terbalasnyee. Okay ustazah Ummi Afiqah tak balik minggu ni. Agakkkkkk geramm :P Ade program katenyee. Nasibb Nur Hamani balik ! Yeayyyyyyyyyyyyyyyy give me six ! Laliloo. =.=

Hahaha soo? Nak cerite ape lagi eak? Lain kali pulak ah. Malas nak taip. Lengoh tangan ambe :P Kbye!

Move and move (:
Wednesday, February 1, 2012 | 5:01 AM | 0 comments
Assalamualaikum :)


Tadi tadi sy dapat surat tawaran Smk Tengku Intan Zaharah. Oh yes bersyukur gilooooo. Boleh leww sy jumpe nanti kawan dekat Facebook. Kawan sy pun ade dekat sane. Dalam 5 orang gitu lew. Tak lah malu sgt nanti enn.

Tapi tapi happy tu memang lah happy. Tapi sedih jugak nak tinggal Seteja. Ramai yang baik dengan sy. Cikgu pun baik baik :D Kawan kawan ... Anis , Ana , Farah , Qasimah... Balajor molek deh. Beng layang angak orang laki. Harumkan nama Seteja :)


Tak tau lah nak cakap ape lagi. Hehehe sedih jugak :( Nangis jap ah. Byeee...

Kan? :D
Tuesday, January 31, 2012 | 6:43 AM | 0 comments
Hellooooooooo world :D


Masih ingat sy? Alahai tak ingat? Tipuuuuuuu ni. Ingat kan? Hihi malu lewtu nak cakap. Haha padan muka ;p Okay skrang sy dah 13 tahun. Awak pula? Haihh awak dah tua ;p Btw , ni bukan blog baru. Sy tukar tukar jadi macam ni. Template orang jeh ni. Bukan sy buat pun okay. Sy tak pandai leww edit blog. Tak macam awak kan kan. Hahahaha.

Sy rasa belum terlambat sy nak ucap Happy New Year! Hehe sorry laa lambat sikit wish en. Sy dah Sekolah Menengah. Makaih , belum tahu kan result UPSR sy brapa? Alah takpayah tahu laa. Teruk gila kod -.- Well sy kan *katangs* so tak nangis pun masa amek result tu. Allright sy dapat 4a1b jelah. Sy tak sepandai awak :)

Okay sy tak dapat tawaran mana mana asrama. Agak sedih (; tapi takpe lew. Dah mintak rayuan. Harap dapat lah. So sy skolah sini jeh dulu. That's sch I mean Smk Teja Putra! Best skolah dekat sane :D Eh tak caye? Datang lah sch tuu kalau tak caye. Sporting jeh semua.

Tapi enn sy tak happy masa first masuk skolah. Nak tau sbb apa? Sbb kawan baik sy habis dah masuk asrama. Alah sedih (; Nangis lah jugak kan. Rasa sebak pun ada. Hehe malu lah sy :D

Hahaha time's up sayang :* sy nak tido tidooooo. Omgodd hw tak siap lagi derr~ Hahaha x) Kbyeeeeee <3