::I'm being who I am::
Hello mello :D
*I'm Nurul Rashima. Bitter thirteen. Be nice here. Follow me if you wish :) *
Tagboard code here

Template : Aqies
Basecode : Ayien
Designer : Shima
Everyday.
Wednesday, November 21, 2012 | 12:58 AM | 0 comments

Hai // Assalamualaikum.

Haha well what's up cuti? Best? Akan ku tembak org yang kata BEST. Wth? macam org bodoh dan tak berpelajaran duduk kat umah. Kan? Siapa mcm ni? Kita geng XD Alah, lain lah org yang pegi bercuti. Enjoy lah kaliaaaan. Hahah aku jugak yg duduk kat umah sorang2. Aku tengok ramai yg pegi holidays dekat Langkawi, Benijing and Singapore. why ah? aku pun taktahu -.-


See? gamba di atas? itu muka org bosan hahahha XD hmm, aku pun taktahu aku buat apa lah hari hari dekat rumah? Bangun pukul11. Lewat?haha awal lagi tu ;p lepastu aku terus online dan bukak tv. Tv tu dibiarkan sahaja. Tak tengok pun okay. Dah bosan online? Aku masak. hahahah best tau tak? dah macam2 aku msak. kalau tak habis siapa nak makan? buang lah jawabnya. Membazir jea aku ni. Kan? huh =.=

And kalau rumah bersepah, aku kemas lah. Klau tak habis lah kena marah umie && abah aku balik kerja nanti. Biasa diorang balik pukul6. Aku dah biasa duk rumah sorang2. Dah mcm anak tunggal. HAHA, aku nih ada kakak sorg je. Dia tk balik lagi dari maktab sbb SPM. Pray for her :) huhu aku tunggu dia balik minggu depan mungkin. Ahhh klau dia balik pun, nothing happen jugak. hahahah gaduh tu adalah.
Haha okay time's up. Harap dpt pegi holidays nnti huhu. Bye // Assalamualaikum.


Old things